de la 135 RON
REZERVĂ

Stejărenii 106

Stejărenii, Comuna Daneș, Județul Mureș Vezi locația pe hartă
Fără Scor Niciun Review
0/5
100% din oaspeți recomandă

Dacă vă place natura simplă și sunetul subtil al păsărilor care zboară, acesta este un loc bun pentru dumneavoastră. Casa are două dormitoare cu paturi duble, o baie, bucătărie, curte, și este înconjurată de dealuri acoperite de flori de câmp. Este un loc bun pentru a observa viața rurală liniștită. Pe aici trece și Via Transilvanica, așa că putem spune oficial că acesta este locul potrivit pentru plimbări relaxate.

Casa are bucătărie proprie, așa că puteți să vă aduceți propriile paste și avocado și să gătiți mâncăruri simple, dacă doriți. În caz contrar, vă rugăm să țineți cont de faptul că Icuța, doamna care are grijă de casă, vă va răsfăța cu mâncăruri tradiționale gătite încet cu ingrediente locale culese din curțile și culturile satului.

Atunci când rezervați această casă, veți avea toată locuința doar pentru dumneavoastră, indiferent de numărul de persoane din grupul dumneavoastră.

Important de știut: în Stejărenii există semnal de telefonie mobilă doar Digi; trebuie să mergeți cu mașina sau pe jos câteva minute pe deal dacă vreți să dați un telefon sau să o întrebați pe Icuța dacă puteți folosi telefonul ei fix.

Experiențe locale, autentice, pe care le puteți rezerva în timpul șederii aici: plimbare cu ghid prin pădurile și dealurile din jur și cină gătită de ciobani la o stână din apropiere, atelier de făcut pâine.

Casa este situată într-un loc liniștit și senin, înconjurată de oi, vecini privați, dealuri ondulate și flori de câmp. Are o curte umbroasă, iar temperatura din interior este plăcută într-o zi călduroasă de vară.

Aveți toată casa și curtea doar pentru dumneavoastră. Prețul afișat este pe persoană pe noapte, iar copiii 3-12 ani plătesc doar jumatate.

Dacă cineva s-ar deranja să realizeze un top 10 cu cele mai scurte și frumoase drumuri din lume, drumul de la Daneș la Stejărenii și-ar găsi o poziție printre finaliști.

Aceasta este o casă de oaspeți deținută și administrată de către Mihai Eminescu Trust (MET). MET este o organizație non-profit care are 20 de ani de experiență în conservarea patrimoniului și în regenerarea satelor din Transilvania și Maramureș.

Experience Transylvania este inițiativa Fundației pentru dezvoltarea turismului cultural și constă într-o rețea de peste 20 de pensiuni tradiționale răspândite în jurul unor sate frumoase, precum: Transilvania: Mălâncrav, Florești, Stejărenii, Richiș, Biertan, Alma Vii, Viscri, Criț sau Breb.

Fundația susține economia locală prin implicarea sătenilor în restaurarea și administrarea caselor, demonstrând astfel că, dacă este bine conservat, patrimoniul poate deveni o sursă de creștere pentru comunitate. Scopul este de a responsabiliza oamenii și de a-i ajuta să își creeze un viitor durabil și sănătos, păstrând în același timp moștenirea lor culturală și un mod de viață autentic.

În timp ce se bucură de mâncăruri locale delicioase și de viața liniștită a satului, oaspeții care se cazează în casele noastre ne sprijină, fără să știe, munca și fac parte din această poveste de succes.

Vezi Tot

Facilități locație

Animale de companie
Autogospodărire
Bucătărie mobilată și utilată
Terasă

Servicii de masă

La cerere putem oferi masă

Tip locație

Casă la țară
Check In 13:00
Check Out 12:00

Review

0/5
Fără Scor
În baza a 0 review-uri

Evaluare oaspeți

Excepțional
0
Superb
0
Bine
0
Mediu
0
Slab
0

Criterii evaluare

Locație
0 /5
Curațenie
0 /5
Facilități
0 /5
Raport calitate preț
0 /5
Ospitalitate gazdă
0 /5
0 review-uri la această locație - Afișat de la 1 la 0

Adaugă un review

Camere

Cameră dublă twin


x2


x1


12m2


x4


x4


x1

Review-uri

Review

0/5
Fără Scor
În baza a 0 review-uri

Evaluare oaspeți

Excepțional
0
Superb
0
Bine
0
Mediu
0
Slab
0

Criterii evaluare

Locație
0 /5
Curațenie
0 /5
Facilități
0 /5
Raport calitate preț
0 /5
Ospitalitate gazdă
0 /5
0 review-uri la această locație - Afișat de la 1 la 0

Adaugă un review

de la 135 RON /noapte

Gazdă de încredere

Sana Nicolau

Membru Localm din 2022

Alte locații in apropiere

Florești 79

Floreşti, Comuna Laslea, Județul Sibiu
0/5 Fără Scor0 review-uri
de la 135 RON/noapte

Mălâncrav 280

Mălâncrav, Comuna Laslea, Județul Sibiu
0/5 Fără Scor0 review-uri
de la 135 RON/noapte

Glamping @ Saschiz 130

Saschiz, Judetul Mures
0/5 Fără Scor0 review-uri
de la 175 RON/noapte

Saschiz 130/The Lodge

Saschiz, Judetul Mures
0/5 Fără Scor0 review-uri
de la 225 RON/noapte