de la 300 RON
REZERVĂ

Lazy Dreams Voia Glamping

Strada Principala, nr.64, Voia, Judetul Hunedoara Vezi locația pe hartă
Fără Scor Niciun Review
0/5
100% din oaspeți recomandă

Un concept personal, cât se poate de ecologic, care îți propune să trăieșți o nouă experiența bazată pe comuniunea perfectă între om și natură.

Lazy Dreams Voia Glamping este situat în inima Daciei, la poarta Munților Apuseni, în județul Hunedoara, comună Balșa, satul Voia. Această cochetă așezare, un sătuc de vreo 80 de suflete, a fost datată documentar încă din 1509.

Lazy Dreams Voia Glamping este un concept personal, cât se poate de ecologic, care îți propune să trăiești o nouă experiența bazată pe comuniunea perfectă între om și natură. Aici experiența înnoptatului în mijlocul naturii, în corturi de lux, care dispun de toate facilitățile de care ai nevoie, este îmbinată cu viața simplă și fericită trăită în satele de-altă dată ale bunicilor. Această destinație de basm, cu locuințe din bumbac, lemn și piatră este special concepută pentru a te relaxa și pentru a te sprijini în dezvoltarea unei stări de bine care să te însoțească de îndată ce ne calci pragul.

Unde mai pui că oamenii sunt mai mereu zâmbitori și își deschid larg porțile pentru a te primi în acest univers în care timpul curge lent, într-un ritm pe care ai face bine să ți-l însușeșți de la început. Vei vedea cum, de îndată ce nu mai forfoteșți, vei câștiga timpul de partea ta și, odată cu el, acea libertate ce te încarcă cu energie cât ai clipi. Viața la țară are o curgere lină, fără cascade. Liniștea de aici este relaxantă, diferită de liniștea urbană apăsătoare.

Peisajele care ne înconjoară sunt incredibil de frumoase, și nu o spunem doar noi, ci dimpotrivă, turiștii care au ajuns prin părțile acestea.

Spațiul a fost gândit și amenajat inițial doar pentru bucuria familiei și a prietenilor. Acum ne-am hotărât să te invităm și pe ține să trăieșți ceea ce noi cunoaștem de ani buni și să te alături în împartășirea visului nostru.

Lazy Dreams Voia Glamping poate găzdui până la șase persoane. Cazarea se face în două corturi de bumbac și un inedit butoi de lemn, fiecare dintre acestea fiind montate pe câte o platforma de lemn și beneficiind de o terasă proprie. Întregul concept se bazează pe utilizarea materialelor ecologice, fără însă a renunța la confortul unui hotel.

Corturile cu o dimensiune generoasă, aproximativ 20 mp fiecare, sunt mobilate personalizat, întreg mobilierul fiind lucrat manual din lemn cu o vechime și o poveste inedită. Dispunând de paturi mari, confortabile, corturile sunt încalzite și dotate cu energie electrică, prize și lămpi suficiente pentru a satisface orice necesitate. Atmosfera locului este completată de diverse obiecte împrumutate din casele bunicilor și, din loc în loc, cu elemente unice care să spargă monotonia peisajului rustic.

Platformele sunt confecționate din lemn, cu terase generoase, cu spațiu privat pentru relaxare, unde poți să-ți încarci bateriile în inima naturii, de unde te poți conecta cu liniștea și viața satului sau, seara, poți să te joci cu mâna printre stele.

Butoiul de stejar oferă o experiență inedită de cazare pentru două persone, dispune de terasă proprie și a fost conceput să ofere spațiu suplimentar de cazare pentru familiile sau grupurile care vor să fie foarte aproape unii de alții.

Deși cele două corturi împart aceeași curte mare (vreo 5000 mp), fiecare oaspete are acces la zonele izolate pierdute prin curte (terase, foișoare, hamace, hinte) sau zonele comune – zona de bucătărie dotată cu tot ce este nevoie pentru a te auto gospodări (aragaz, cuptor cu microunde, cuptor electric, cafetieră, fierbător, frigider, veselă, zonă pentru grătare sau ceaun), zona de toalete, duș cu apă caldă permanent, totul conceput și realizat în același stil minimal pentru o viața tihnită.

Surpriză noastră pentru ține, în acesta vara, va fi amenajarea unui cinematograf în aer liber, unde vei putea alege să vizionezi un film bun, tolănit lângă un foc de lemne și un pahar de vin. Cinematograful este cu circuit închis, nu vor avea acces persoane din afară glampingului.

Și dacă am reușit să-ți stârnim curiozitatea, îți propunem să încerci alături de noi și alte experiențe, în funcție de perioada din an când te-ai hotărât să ne vizitezi:
– drumeții pe munte, în aer curat și revigorat, în conexiune cu natură, pentru descoperirea vieții sălbatice;
– picnic în natură, în pădure sau în poiană, pe deal sau în vale, după preferințele fiecăruia, pe care poți să îl organizezi singur sau te putem ajută noi;
– hamace, balansoare, leagăne, hinte, șezlonguri, baloți de paie unde poți să nu faci nimic sau poți să simți lumea rurală și să vezi peisaje pitorești încremenite în timp;
– fructe proaspete, culese direct din grădina care îți stă la dispoziție sau fructe de pădure pe care te ducem să ți le culegi singur;
– dacă vrei să stai tolănit în tihnă, să-ți savurezi cafeaua, o carte bună sau pur și simplu să stai degeaba, îți oferim o întreagă gradină parfumată și colorată, spațioasă, cu panoramă superbă;
– poți lua brânză direct de la producătorii locali, poți participa la mulsul oilor;
– poți lua miere direct de la crescătorii locali de albine, poți vedea stupii și poți participa la recoltarea mierii;
– poți să îți culegi singur lavandă sau să achiziționezi produse artizanale din lavandă direct de la producătorii locali (ce faine sunt pozele din lanul de lavandă);
– poți să-ți iei apă direct de la izvoarele cu apă rece de munte, din apropiere;
– poți să ne ajuți la cosit și strâns fanul;
– dacă te-ai hotărât să faci o plimbare, nimic mai simplu. Poți pleca în explorare singur sau însoțit, pe jos, cu bicicletă sau cu mașina de teren (nu e nevoie să-ți aduci bicicletă, avem și noi și nici mașina de teren că aveam și de-asta), pe ulițele satului sau pe coamele dealurilor, prin pădure sau prin poieni sau poate chiar prin cheile săpate în stâncile de calcar de apele repezi de munte (Cheile Madei cu Peștera zidită și izvorul de apă minerală, Cheile Glodului, Cheile Cibului). În funcție de cee ace îți dorești, putem concepe împreună un traseu sau un program pentru fiecare;
– pentru senzații tari îți recomand să încerci tiroliana de la Glod (la 15 km de noi);
– dacă ești curios să afli istoria locului te invit să vizitezi Muzeul Achim Emilian, un muzeu diferit de tot ceea ce știm noi, un muzeu privat, deosebit, realizat cu pasiune într-o viață de om;
– dacă vrei mai multă acțiune îți vom putea recomandă trasee care să includă atracții turistice zonale (Castelul Corvinilor – 65 km, Mănăstirea Prislop – 75 km, Sarmizegetusa și cetățile dacice din Munții Orăștiei – 70 km, Cetatea Albă Carolina din Albă Iulia – 65 km, Cetatea dacică Ardeu – 7 km, stațiunea balneoclimaterică Geoagiu Băi, ștrand cu apă termala, ruinele băilor dacice, cascadă Clocota – 20 km, Arsenal Park Orăștie – 35 km și exemplele pot continuă cu nenumărate noi experiențe,

Locația este situată la 30 de km de autostrada A1, drumul este accesibil în totalitate, cu orice fel de autoturism, pe drum asfaltat.

Distanța față de unele orașe: Orăștie – 34 km, Deva -60 km, Hunedoara – 65 km, Alba Iulia – 65 km, Sibiu – 115 km, Cluj Napoca – 160 km, Oradea – 190 km, Timișoara – 205 km, Arad – 210 km, Brașov – 260 km, Bucureșți – 380 km.

Vă așteptăm cu drag!

Vezi Tot

Facilități locație

Animale de companie
Autogospodărire
Bucătărie mobilată și utilată
Cuptor
Foișor
Loc de joacă pentru copii
Loc pentru ciaun
Loc pentru grătar
Loc pentru servit masa
Parcare gratuită
Șezlonguri
Terasă
Vezi Tot

Tip locație

Glamping
Check In 15:00-18:00
Check Out 08:00-11:00

Review

0/5
Fără Scor
În baza a 0 review-uri

Evaluare oaspeți

Excepțional
0
Superb
0
Bine
0
Mediu
0
Slab
0

Criterii evaluare

Locație
0 /5
Curațenie
0 /5
Facilități
0 /5
Raport calitate preț
0 /5
Ospitalitate gazdă
0 /5
0 review-uri la această locație - Afișat de la 1 la 0

Adaugă un review

Camere

Review-uri

Review

0/5
Fără Scor
În baza a 0 review-uri

Evaluare oaspeți

Excepțional
0
Superb
0
Bine
0
Mediu
0
Slab
0

Criterii evaluare

Locație
0 /5
Curațenie
0 /5
Facilități
0 /5
Raport calitate preț
0 /5
Ospitalitate gazdă
0 /5
0 review-uri la această locație - Afișat de la 1 la 0

Adaugă un review

de la 300 RON /noapte

Gazdă de încredere

Marcel L

Membru Localm din 2022