Devino partener Localm

Localm oferă posibilitatea localnicilor să promoveze și să obțină valoare din lucrurile în care au pus suflet și de care sunt mândri, casele, bucatele și obiceiurile lor, evenimentele din zonă. Iar călătorii își pot construi, într-un singur loc, drumeția la sat, pe localm.ro aleg unde dorm, unde mănâncă și ce activități fac in drumurile prin satele din România. O gazdă localm arată că viața la țară poate să se transforme într-un rost, inspiră comunitatea și setează standarde de omenie, ospitalitate și bun gust. O flacără nu își pierde din lumină atunci când aprinde o altă flacără iar spiritul gazdelor noastre este acela de cooperare pentru a crește împreună și pentru a ajuta călătorii să descopere locurile frumoase și oamenii buni din satele din România.

Cum devii partener Localm?

1

Te înregistrezi

Înregistrarea este simplă și durează doar câteva minute. Noi verificăm contul creat și apoi vă poftim în fața oaspeților alături de gazde alese

2

Listezi locația / serviciul

Oferiți într-un singur cont una sau mai multe proprietăți și / sau servicii pe care le gestionați simplu (calendar, prețuri, fotografii, adăugare facilități) de pe telefonul mobil sau desktop

3

Primești rezervări

Rezervarea se face direct pe platformă și sunteți anunțați prin email și SMS. O rezervare trebuie confirmată ca să aveți reciproc acces la date de contact și noi nu intermediem plata. Stabiliți modalitatea de plată și avans direct cu oaspetele.

4

Primești review-uri

Review-ul este important și se va afișa doar atunci când gazda va confirma finalizarea rezervării

5

Poți seta prețuri diferite

Setați prețuri diferite pentru zile diferite din cursul săptămânii sau pentru anumite zile din an

6

Noi te promovăm

Prezentăm în povești cu suflet gazdele noastre în social media și pe blog. Iar dacă doriți să contribuiți și mai mult decât o faceți deja la promovarea locurilor care vă sunt dragi, puteți să scrieți propriile articole iar noi vă oferim vizibilitate în social media și pe blog.

Cum funcționează Localm.ro pentru gazde (parteneri Localm)?

Suntem o platformă digitală dar viața este reală și îmbinăm prezența activă în social media pentru promovarea gazdelor noastre cu vizite, în limita posibilităților, în locații. După vizita noastră vom afișa eticheta „Vizitat de Localm” pe cardul proprietații tale. Astfel ajungem lunar prin social media la 400.000 de potențiali călători dar le oferim certitudinea unor gazde de încredere pe care oamenii din echipa localm le-a întâlnit personal.

Simplificăm împreună călătorii fericite la sat.