de la 1.200 RON/noapte
Rezervă Acum
Întreaga locație

Descriere

Casa din Livadă din Ciucea 185 , Judetul Cluj este un  complex de case. O casă ce poate găzdui 4 familii și 2 case mobile, compartimentate tip apartament (27 mp) și terasă proprie (18 mp), ce pot găzdui 4 adulți.

In acelasi cadru natural (iaz cu pesti, raul Cris si multa verdeata),Casa din Livada a aparut din dorinta de a primi mai multi oaspeti la Ciucea185.

Casa are o terasa acoperita unde ai la dispozitie gratar/aragaz/chiuveta si cocktail pool (piscina/jacuzzi-2/2m).

La parter dispune de un living si o bucatarie spatioasa, baie de servici si 2 dormitoare family (1 pat matrimonial+1 pat etajat) cu baie fiecare.

Mansarda este practic un spatiu deschis, un dormitor extralarge cu o priveliste minunata spre iaz si spre dealurile de peste Cris. Aici poti dormi in cele doua paturi matrimoniale sau in micutul pod cu saltea de care se indragosteste orice copil si te poti relaxa citind in spatiile special create pentru asta. La exterior,spatiul este comun cu cel al casutelor si copiii se pot bucura de un loc de joaca cu leagane, tobogan, nisipar, trambulina si mini porti de fotbal.

Se poate pescui sportiv la iaz, se poate iesi la Cris, iar spatiul verde foarte generos iti permite sa alergi, sa te dai cu bicicleta sau sa te plimbi fara sa fie nevoie sa iesi din perimetrul locatiei. Casa se inchiriaza integral si exista posibilitatea de a inchiria intreaga locatie ( Casa + cele 2 casute mobile) Locatia este gandita pentru tihna si relaxare, și nu pentru petreceri galagioase.

Vezi Tot

Facilități

Baie proprie
Balcon
Prosoape
Televizor
Terasă
Uscator
Wi-fi
Vezi Tot
de la 1.200 RON/noapte
25/03/2023
-
26/03/2023

Gazdă de încredere

Teodora Vidican

Membru Localm din 2022