de la 1.500 RON/noapte
Rezervă Acum
Întreaga locație

Descriere

Un nou răsfăț pe lac. La Atra. Ești doar tu, cu ai tăi. Dai check-out la griji și check-în la zen.

Ai privit azi cerul? La UNO, livingul, diningul și terasele sunt orientate spre încântătorul Lac Paltinu, iar zona de noapte e ferită de drum și vecini. Accesul auto și parcarea în incinta sunt private.
Ai catering gourmet, sau vii la restaurantul pensiunii ATRA.
Descoperă aromele regiunii în meniul gourmet creat de chef Ionuț Gagiu, alături de vinuri selecționate de somelierul inhouse.

La Vila Uno beneficiezi de:
ACCES AUTO & PARCARE – Maxim 4 mașini sedan în incintă.
BUCĂTARIE UTILATĂ ȘI DINING – Frigider, plită electrică, cuptor, espressor și toate accesoriile (tacămuri, farfurii, pahare etc).
MAXIM 8 PERSOANE CAZATE: – Jos: living, bucătărie deschisă cu loc de luat masa, 1 baie cu duș și terasă. Sus: 2 dormitoare en-suite cu paturi duble și saltele de podea în lounge (1 dublă + 2 single)
WIFI & TV – Gratuit. Toate informațiile de acces sunt disponibile la check-in. Semnal GSM: Vodafone + Telekom.
CATERING & APROVIZIONARE – Micul dejun este inclus în costul cazării și poate fi servit la vilă. Restul meselor se pot servi la restaurantul pensiunii Atra.
TERASĂ, CAIACE & MTB – Loc de luat masa al-fresco pentru grupuri mari, închiriere de caiace și biciclete MTB gratuit, de la pensiunea ATRA.
Vila UNO se rezervă doar integral la tariful de 1500 Ron/4 persoane/noapte cu mic dejun inclus.
Menționăm că vila are 2 dormitoare cu pat matrimonial fiecare, iar în partea de relaxarepot fi amplasate pana la 3 saltele- pat. Pentru fiecare adult confirmat în plus se adaugă un suplimentul de 150 Ron/persoană/noapte cu mic dejun inclus.

Vezi Tot

Facilități

Baie comună
Baie proprie
Cosmetice
Prosoape
Televizor
Wi-fi
de la 1.500 RON/noapte
28/03/2023
-
29/03/2023

Gazdă de încredere

Daniela Alambo

Membru Localm din 2022