de la 500 RON/noapte
Rezervă Acum
Întreaga locație
Odihnă: Blândă Mărie

Descriere

Casa are la parter un living cu o canapea extensibilă si bucătărie, dormitor cu un pat dublu matrimonial și o baie, iar la etaj este un dormitor cu un pat dublu matrimonial și un pat pentru o persoana.  Are ferestre mari care dau spre copacii din livadă. 

Blândă Marie se află împreună cu alte două case, Mândră Ioană (cu o capacitate de 4 adulți și 2 copii) și Radu Dragu (cu o capacitate de 8 adulți) într-o livadă de 7500 mp.

La cerere, oameni din sat vă pot asigura masa și/ sau produse naturale din ogradă.

  • Ce puteți face în Bertea?

Drumeții pe dealurile și văile din jur, recomandăm vârful Măciuca (1000 m altitudine) cu un view spectaculos și trovanți puțin cunoscuți, satul Lutul Roșu și chiar o excursie pe jos până la Slănic (7 km).

Vizitați Casa Etnografică Bertea

Plimbare cu căruța, poneiul, calul

Excursii cu mașini de teren spre munții din apropiere (Păltinet, Tirifoi) și masa la stâne tradiționale.

Degustare de țuică și produse locale la un vechi conac. Pentru că satul este așezat pe dealuri prea înalte pentru cultivarea cerealelor, agricultura s-a limitat la pomi fructiferi şi creșterea animalelor iar țuica a fost aici, de secole, medicament, monedă de schimb și  alimentul cu care au fost udate momentele importante din viața sătenilor.

  • În apropiere

Salina Slănic și băile cu apă sărată, la 7 km pe jos sau 15 km cu mașina

Casa Memorială Nicolae Iorga în Vălenii de Munte

Mănăstirea Zamfira, pictată de Nicolae Grigorescu și Mănăstirea Crasna din secolul al XVIII-lea lângă râul Crasna, la poalele munților Ursoaia

Muntele Roșu și Cheia, la aproximativ 45 de minute cu mașina

Magazine cu de toate găsiți în sat, brutării în satele din jur iar pentru cumpărături mai serioase in Slanic și în Vălenii de Munte sunt magazine mai mari (Lidl, Profi) măcelarii, cofetării etc.

Acces auto facil din București pe șoseaua care merge spre Slănic Prahova. Accesibil și dinspre Brașov atât pe DN 1 cât și pe DN 1A.

Casa se închiriază pentru minim 2 nopți.

Vă așteptăm cu drag!

Vezi Tot

Facilități

Baie proprie
Cosmetice
Prosoape
Terasă
de la 500 RON/noapte
28/03/2023
-
29/03/2023
Mai multe opțiuni
  • Cleaning fee(100 RON) *

Gazdă de încredere

Andreea

Membru Localm din 2022