de la 3.000 RON/noapte
Rezervă Acum
Întreaga locație

Descriere

Se poate inchiria doar parterul, la 60% din pretul din anunt, care are 3 dormitoare cu paturi king size si cu bai proprii + living (capacitate max 8 pers), sau integrala (P+M – 16 pers max), la pretul din anunt.

Cabana are o curte amplă alcătuită din spațiu de joacă pentru copii, un foișor, o căsuță de grădină din lemn suspendată (incalzita si cu lumina in interior), un ciubăr cu saună, un grătar rustic de grădină, gratar electric, precum și o anexă de aproximativ 40 mp cu baie, proprietatea având o suprafață de teren de 1.822 mp.

– Parterul cuprinde o zonă de living (in living avem canapea extensibila), o cameră de luat masa, 3 dormitoare, 3 băi, bucătărie (complet utilata, frigider, plita, cuptor, aparat de facut cafea, tacamuri, vase pentru gatit, farfurii, masina de spalat vase, aparat de facut gheata etc. , o terasă de 49 mp (pe terasa este amplasata o masa cu scaune)

– Mansarda cuprinde o cameră de zi (cu canapea extensibila) de 32 mp, un loc de joacă pentru copii de 26 mp, 2 dormitoare, 2 băi, o bucătărie (bucatarie complet utilata, se poate pregati si servi masa).

Internet wireless disponibil in toata casa.
Capacitate maxima de ocupare a cabanei: 16 adulti
Fumatul este interzis in interior casei, va rugam sa fumati afara.

Exista posibilitatea inchirierii cabanei si pentru o perioada mai lunga in cazul in care doriti sa lucrati de acasa intr-un mediu linistit, departe de agitatia urbana.

Vezi Tot

Facilități

Baie proprie
Cosmetice
Prosoape
Televizor
Terasă
Uscator
Wi-fi
Vezi Tot
de la 3.000 RON/noapte
31/05/2023
-
01/06/2023

Gazdă de încredere

Catalin Prichici

Membru Localm din 2022