de la 575 RON/noapte
Rezervă Acum
Întreaga locație
Odihnă: Veseud11

Descriere

Pensiunea poate acomoda 28 de persoane în 9 camere, dispuse astfel:
– 3 apartamente, in fiecare pot fi acomodate maxim 4 persoane. Fiecare apartament dispune de o camera cu pat dublu, living cu o canapea extensibila si baie proprie – pretul este de 290 lei pentru 2 persoane, iar pentru fiecare persoana in plus pretul este de 50 de lei/persoana, pentru 4 persoane pretul este de 390 lei/ apartament
– 4 apartamente studio, in fiecare pot fi acomodate maxim 4 persoane. Fiecare apartament dispune de un dormitor cu pat dublu matrimonial si o canapea extensibila, living si baie proprie – pretul este de 290 lei pentru 2 persoane, iar pentru fiecare persoana in plus pretul este de 50 de lei/persoana, pentru 4 peroane pretul este de 390 lei/ apartament
– 2 case, in fiecare pot fi acomodate 4 persoane. Fiecare casa dispune de un dormitor cu pat dublu si canapea extensibila, baie proprie, chicineta si semineu. Pretul este de 385 lei/noapte, iar pentru fiecare persoana in plus pretul este 50 de lei/peroana, pentru 4 peroane pretul este de 485 lei/noapte.
– casa cu 3 dormitoare in care pot fi acomodate 6 persoane. Casa dispune de paturi duble matrimoniale, o baie, living, fara bucatarie. Pretul este de 575 lei/noapte si se inchiriaza integral.
– casa cu 2 dormitoare pentru 4 persoane cu 2 paturi duble matrimoniale si 2 canapele extensibile, o singura baie, living, bucatarie, curte mare si terasa acoperita, ideala pentru familie, pentru 4 persoane 575 lei/noapte pentru 4 persoane, pentru fiecare persoana in plus inca 50 lei/peroana, se pot caza 8 persoane la pretul de 775 lei/noapte

Camerele pot fi inchiriate chiar si pentru o noapte, inclusiv in weekend si acceptam plata cu tickete de vacanta (fizic sau card) si tickete de vacanta cu decontare prin agentie.

Veseud11 pune la dispozitie oaspetilor 2 locuri pt servit masa, zona de picnic, biciclete de inchiriat, Wi-fi, semineu, terasa, foisor, loc pentru gratar, loc pentru ceaun, loc de joaca pentru copii, loc pentru foc de tabara, hamace;

La cerere putem oferi si masa: mic dejun 32 lei/persoana, pranz sau cina 65 lei/persoana. Pentru copii preturile sunt reduse cu 50%.

Din vechea sura aflata in curtea noastra, in care se afla an de an fanul proaspat cosit adunat pentru hranirea animalelor am reusit sa o schimbam total chiar daca aspectul pe dinafara a ramas acelasi, intr-o sala de mese unde cu siguranta va veti simti minunat toti cei care ne ve-ti trece pragul. Aici la caldura oferita de semineul cu lemne va asteptam cu mare drag sa va petreceti seri minunate alaturi de cei dragi.

La iesirea din sura avem o terasa de unde puteti vedea o priveliste minunata si incantatoare ochilor dumneavoastra pe tot parcursul zilei, dar mai ales dimineata cand aerul proaspat va asteapta pentru a va savura cafeluta alaturi de cei dragi.

A fost renovata in stil traditional dar totodata imbinat cu rustic si elegant care ne da senzatia ca traim intr-o perioada de epoca si cu siguranta multi dintre noi ne dorim acest lucru, sa ne mai aducem aminte de trecut. Aici a fost pastrat si lemnul care ne-a dat aceasta oportunitate de a ne apropia cat mai bine de tot ceea ce poate fi mai rustic si traditional.

 
Aceste fiind spuse, nu mai ezitati si poftiti pe la noi pentru a descoperii aici lucruri minunate care sa va faca, sa va simtiti extraordinar.
Va asteptam cu drag!
Vezi Tot

Facilități

Baie comună
Baie proprie
Cosmetice
Prosoape
Terasă
Uscator
Wi-fi
Vezi Tot
de la 575 RON/noapte
28/03/2023
-
29/03/2023

Gazdă de încredere

Lucretia G

Membru Localm din 2022