de la 1.000 RON/noapte
Rezervă Acum
Întreaga locație

Descriere

Pensiunea noastră se închiriază integral și are o capacitate de 10 adulți și 10 copii. Vă oferim facilități exterioare, camere spațioase și un loc de basm, prielnic pentru deconectarea de la grijile cotidiene.
Punem la dispoziția oaspeților noștri 5 camere triple cu baie proprie. Camerele sunt spațioase, decorate modern și luminoase. Acestea sunt dotate cu pat matrimonial alături de un pat de 70 de cm sau o canapea extensibilă.
Confortul este redat de TV cu ecran plat, dulapul pentru depozitare și noptierele cu veioze. Băile sunt dotate cu duș, bideu, uscător de prosoape și fereastră pentru aerisire.
Bucătăria este spațioasă și utilată cu electrocasnice moderne. Nu este nevoie să aduceți nimic pentru că la noi găsiți 2 frigidere, chiuvetă, expressor, toaster, fierbător, aragaz și cuptor. Am adăugat și vesela pentru capacitatea maximă a unității de cazare pentru a crea confortul necesar oaspeților.
Sala de mese este gândită de tip open-space cu living-ul pentru a alătura spațiul de servit masa cu spațiul de relaxare. Sala de mese este dotată cu o masă de 14 persoane. Spațiul este extrem de luminat și întreținut pentru a crea un mediu propice de luat masa în familie.
Living-ul reprezintă locul în care familia se adună pentru a petrece timp de calitate împreună. Pentru a contura un spațiu propice relaxării, am adăugat 3 canapele confortabile, o masă de cafea și elemente decorative precum tablouri sau flori. Încăperea este luminată de 3 ferestre înalte.
Ne-am gândit că terasa ar trebui să fie acoperită pentru a putea fi folosită și în zilele ploioase. Aceasta este utilată cu o masă de 12 persoane și este decorată cu flori. Priveliștea redată este asupra naturii îmconjurătoare. Astfel, câteva momente pe terasă vă pot încărca cu energie.
Zona de grătar este formată din grătarul propriu zis care poate fi mutat și o zonă de foc de tabără. În proximitate poate fi găsit și balansoarul. Am ales să amplasăm aproape una de alta aceste zone pentru a putea găsi un loc propice pentru fiecare membru al familiei.
Balansoarul de lemn poate reprezenta un loc prielnic atât pentru cei mici, cât și pentru adulți. Cei mici se pot distra ore întregi, iar cei mari pot petrece clipe de calitate savurând o cafea și simțind aerul curat de munte. Astfel, vă puteți relaxare pe deplin.
Pentru rezervări în timpul săptămânii și pentru sejururi mai lungi de două nopți oferim o reducere de 10%.

Vezi Tot

Reduceri (%)

# Sejur Nr. de nopți început Nr. de nopți sfârșit Valoare (%)
1 Sejur mai lung de 2 nopți 2 10

Facilități

Baie proprie
Balcon
Cosmetice
Televizor
Uscator
Wi-fi
de la 1.000 RON/noapte
01/04/2023
-
02/04/2023

Gazdă de încredere

Anca Andronic

Membru Localm din 2022