de la 350 RON/noapte
Rezervă Acum
Întreaga locație

Descriere

Ciucea185 este o locație cu circuit închis, gândită pentru relaxare , unde ai în același loc o mare de verdeață, iaz cu pești în fața căsuțelor și ieșire la râu direct de pe proprietate.

Deși la o aruncătură de băț față de șoseaua principală, cu cât pașii te duc mai aproape de Criș, pătrunzi parcă în universul copilăriei. Oferim un complex cu 2 case mobile, compartimentate tip apartament (27mp) și terasă proprie (18mp). Fiecare căsuță dispune de două dormitoare , unul cu pat dublu (aprox.140 cm x 190 cm), celălalt cu două paturi de o persoană (aprox.63 cm x 190 cm); living + loc de luat masa; bucătărie dotată cu chiuvetă, aragaz, frigider, cafetieră, veselă, tacâmuri ; baie dotată cu cabină de duș, chiuvetă, WC. Fiecare căsuța beneficiază de aer conditionat, calorifere electrice, Wi-fi, smart TV cu televiziune prin cablu, uscător de păr.

Dacă doriți să alergati, să vă dați cu bicicleta sau să vă plimbați, aveti la dispoziție o suprafață verde mai mare de două hectare. O căsuță e concepută pentru maxim 4 persoane. Una dintre ele beneficiază de o canapea extensibilă destinată exclusiv familiilor cu mai mult de 2 copii. Facilități: grătar , 2 sezlonguri+umbrela/căsuță, ponton, trambulină, loc de joacă cu leagăne și tobogan ,mini porți de fotbal, hamac, vatră pentru foc de tabără. Dacă vreți să ne împărtășiți povești și experiențe , suntem bucuroși să le ascultăm și vă stăm la dispoziție dacă aveți întrebări.

Vezi Tot

Facilități

Baie proprie
Prosoape
Terasă
Wi-fi
de la 350 RON/noapte
28/03/2023
-
29/03/2023

Gazdă de încredere

Teodora Vidican

Membru Localm din 2022