de la 135 RON/noapte
Rezervă Acum
Cameră dublă twin
Odihnă: Alma Vii 103A

Descriere

Dormitorul dumneavoastră din față este o cameră cu vedere: mai ales noaptea, când biserica, acest bastion medieval, ca o gravură dintr-un basm, este luminată de lumina care se stinge, pe măsură ce apusul de soare coboară în spatele Carpaților împăduriți. În timpul zilei, vă puteți așeza pe terasă, vă puteți relaxa și vă puteți bucura de o ceașcă de cafea sau de ceai făcut din ierburi și condimente cultivate local.

Sunt două corpuri de casă care împart aceeași curte, cu un total de 7 locuri; pot fi rezervate separat sau împreună. Casa 103 A are 4 locuri organizate în 2 camere duble; fiecare are baia ei, una are pat dublu, iar cealalta are paturi twin. Pot fi rezervate separat sau împreuna. Veți avea întreaga casa la dispoziție, în sensul că, chiar dacă sunteți doar 2 persoane, în celalaltă cameră nu va sta nimeni și totuși veți plăti doar pe persoană, nu întreaga casă.

Prețul afișat este pe persoană pe noapte, iar copiii 3-12 ani plătesc doar jumatate.

Gazda casei de oaspeți, Sanda, vă va răsfăța cu mâncăruri transilvănene, urmând tradițiile culinare locale și folosind doar produse naturale.

Vezi Tot

Facilități

Baie comună
Prosoape
de la 135 RON/noapte
28/03/2023
-
29/03/2023
Mai multe opțiuni
  • Mic dejun(30 RON)
  • Prânz(70 RON)
  • Cină(70 RON)

Gazdă de încredere

Sana Nicolau

Membru Localm din 2022