de la 225 RON/noapte
Rezervă Acum
Cameră dublă twin

Descriere

Povestea noastra in Transilvania incepe in 2018. Atunci ne-am indragostit iremediabil de colinele verzi, de potecile pentru bicicleta, de animalele si pasarile din zona, de traditie, de oamenii de aici si cel mai important – de casuta saseasca roz – pe care am decis sa o cumparam in acelasi an.
Desi nu mai fusese locuita de 7 ani, batranii care au avut-o, au ingrijit-o cum au stiut mai bine. Casa noastra nu avea apa curenta, nu avea grup sanitar, instalatia electrica era foarte veche, dar avea un farmec aparte – un pridvor impunator, o pivnita imensa, un cuptor de paine vechi de 80 de ani, o gradina minunata si un pavaj extraordinar de piatra.
 
Astazi, casa este readusa la viata, ca in vremurile sale de glorie. Am avut grija sa pastram toate elementele originale si am venit in completare cu alte piese care sa ii puna in valoare frumusetea.
 
Oferim cazare in doua camere mobilate traditional, fiecare cu baie proprie, biciclete, internet wireless pentru cei care lucreaza remote si nu numai, o bucatarie utilata complet unde va puteti prepara mesele zilnice, o sura ca spatiu de relaxare si de servit masa, o pivnita transformata in crama de vinuri, gradina de flori, spatiu de plaja si picnic.
 
Va invitam sa descoperiti si voi magia locului!
Vezi Tot

Facilități

Baie proprie
Prosoape
Televizor
Terasă
de la 225 RON/noapte
28/03/2023
-
29/03/2023

Gazdă de încredere

Ilie Stefania Diana

Membru Localm din 2022