de la 320 RON/noapte
Rezervă Acum
Cameră dublă matrimonială
Odihnă: Texas Glamping

Descriere

Ne asteptam oaspetii in 2 corturi, fiecare avand o capacitate de maxim 4 persoane, atent decorate pentru a nu lipsi confortul de acasa. Totodata, pentru un sejur de neuitat, corturile dispun de o mica terasa proprie unde iti poti savura cafeaua la prima ora a diminetii.

Odata ajuns la locatie te vom astepta cu un platou taranesc specific zonei, iar vinul isi face si el aparitia langa acest platou traditional. Locatia dispune si de un mic teren pentru diverse activitati (fotbal, tenis, volei, baschet), plus un loc de relaxare la umbra racoroasa a unor goruni vechi de peste 100 de ani, unde veti gasi cateva hamace bine ancorate si un leagan.

La lasarea serii te poti aseza alaturi de prieteni in preajma unui foc de tabara in locul special amenajat in acest scop, poti gati la ceaun sau poti servi masa in foisorul din zona comuna, acolo unde gasesti si o bucatarie deschisa dotata cu strictul necesar, plus cateva jocuri de societate pe care vi le punem la dispozitie cu drag. Toaleta si dusul se afla in apropierea corturilor.

Vezi Tot

Facilități

Baie comună
de la 320 RON/noapte
28/03/2023
-
29/03/2023

Gazdă de încredere

Stefan U

Membru Localm din 2022