de la 250 RON/noapte
Rezervă Acum
Cameră dublă matrimonială

Descriere

Am amenajat cu drag 5 camere, fiecare având un specific al etniilor din zona noastra, odaia aromână, lipovenească, bulgăreasca etc dar sunt mândră în principal de gospodăria pe care am reconstruit-o in Deltă.

La noi găsiți animalele care pe vremuri erau intâlnite in orice gospodărie si păstram, atât in ceea ce gătim cât si in ceea ce facem (broderie, colectie de obiecte traditionale), parfumul unor timpuri trecute. Nu suntem o simpla cazare ci un mod de viață si, din acest motiv, dacă veniți la noi, veți trăi ca noi, în armonie cu natura și animalele din ograda, mâncând bucatele noastre chiar dacă, peste zi, veți pleca in explorarea Deltei și a locurilor din jur încărcate de istorie. Vă vom fi alături cu un sfat sau o recomandare pentru tot ce doriți sa vedeti sau să faceți in Delta.

Vă oferim, începând cu luna mai, sejururi scurte de 3 nopți (cu check-in luni și check-out joi sau check-in joi și check-out duminica) și sejururi lungi de 6 nopți (cu check-in luni și check-out duminică). În fiecare noapte de duminică spre luni Gospodăria se odihnește pentru a putea reporni de luni cu forțe proaspete.

Sejururile conțin pachete care cuprind cazarea, micul dejun și cina. Pachetele se vând integral în această formă, cu plata în avans, prin transfer bancar sau online cu cardul, in cel mult o săptămână, pe baza proformei pe care o veți primi pe email dupa confirmarea disponibilității.

Tarifele sunt exprimate in EURO si vor fi facturate la contravaloarea lor in RON, la cursul zilei afisat de BNR.

In cazul rezervărilor anulate cu până la 30 de zile inainte de check-in, suma este restituită integral. Dupa acest termen, plata nu mai poate fi rambursată, dar poate exista opțiunea reprogramării sejurului.

PREȚURI:
SEJUR SCURT LUNI-JOI cazare în cameră dublă, cu mic dejun și cină pentru două persoane 276 euro
SEJUR SCURT JOI-DUMINICĂ cazare în cameră dublă, cu mic dejun și cină pentru două persoane 306 euro
SEJUR LUNG LUNI-DUMINICĂ cazare în cameră dublă, cu mic dejun și cină pentru două persoane 550 euro
SUPLIMENTE : PAT SIMPLU EXTENSIBIL 15 euro/ noapte

Pentru copii avem un regim special, astfel:
copiii cu vârsta sub 5 ani au gratuitate la cazare și masă; copiii care se încadrează în categoria de vârstă 6-10 ani beneficiază de 50% reducere la tariful de masă (10 euro/zi/persoană) și pot primi contracost pat suplimentar (15 euro/ noapte); pentru copiii cu vârsta peste 10 ani plata se face integral pentru masă (20 euro/zi/persoană)

Vezi Tot

Facilități

Baie proprie
Prosoape
Televizor
Terasă
Uscator
Wi-fi
de la 250 RON/noapte
31/05/2023
-
01/06/2023

Gazdă de încredere

Bianca F

Membru Localm din 2022