de la 250 RON/noapte
Rezervă Acum
Cameră dublă matrimonială
Odihnă: Dolina Glamping

Descriere

Dolina Glamping este situat în Zece Hotare în județul Bihor, un sat izolat din frumoșii munți Pădurea Craiului. Glampingul este format din 4 corturi cu capacitate de cazare de 4 persoane.

Fiecare cort este decorat diferit față de celelalte, dar toate includ elemente de decor tradițional și obiecte vechi. Toate corturile sunt dotate cu un pat Queen Size și doua paturi single, fiecare echipate cu saltele premium.

Platformele pe care sunt plasate iurtele au 70 m2 și suficient spațiu pentru o terasă confortabilă cu masă de picnic. Tot pe platformă se află și clădirea cu baia dotata cu duș & toaletă, dar și bucătărioara. Prosoapele vi le punem la dispoziție. În chicinetă găsiți chiuveta, aragaz cu două ochiuri, frigider & veselă, tacâmuri, oale și bineînțeles, grătar.

Glampingul este deschis din mai până în octombrie. Prețul cazării este de 250 lei/noapte. Oferta midweek (duminică – vineri) 1100 lei. Oferta full week (7 nopți) – 1500 lei

Împrejurimi: Munții Pădurea Craiului sunt în mare parte formați din calcare, de aceea, aici se găsesc multe peșteri apropiate unele de altele, dar și alte obiective naturale demne de vizitat. În apropiere de Zece Hotare se găsesc peșterile Ungurul Mare, Vadu Crisului și Moanei, dar și mica plaja cu stâncă de la Suncuius. Pentru cei dispuși să facă o plimbare cu mașina, Peștera Meziad și Peștera cu Cristale din mina Farcu sunt, de asemenea, obiective de neratat. Cei activi pot opta pentru rafting & canoe pe Crisul Repede, iar cei cu spirit de aventură pot alege între o multitudine de trasee de via ferrata.

Oradea este la o ora și jumătate de noi, iar orașul merită vizitat măcar o dată.

Vezi Tot

Facilități

Baie proprie
Prosoape
Terasă
de la 250 RON/noapte
25/03/2023
-
26/03/2023

Gazdă de încredere

Andreea A.

Membru Localm din 2022