de la 750 RON/noapte
Rezervă Acum
Întreaga locație
Odihnă: Prive Nest

Descriere

Cabana poate găzdui 6 adulți și dispune de 3 dormitoare mari cu paturi matrimoniale, doua bai, living open space și bucătărie mobilată și utilată.

De asemenea, cabana dispune de șemineu pe lemne, sistem audio Hi Fi surround, grătar și ustensile, încălzire centrală – calorifere și încălzire prin pardoseală, parcare privată, internet wireless.

Cabana poate fi închiriată în regim de autogospodărire la prețul de 750 lei/noapte în timpul săptămânii și 900 lei/noapte în week-end. În week-end cabana se poate închiria pentru minim doua nopți de cazare.

Grădina, împreună cu leagănul și arcada specială pentru poze alcătuiesc o imagine al unui vis unde orice este posibil. Grădina este perfectă pentru persoanele care iubesc plimbările liniștite, acompaniate de o priveliște mistică.

În cazul în care doriți să vă relaxați degustând un vin rafinat, terasa vă poate oferi această posibilitate. Împreună cu muzica incorporă în pereți/tavan, se formează o împlinire sufletească care o să vă reîncarce bateriile la capacitate maximă.

Intrarea în cabana este formată dintr-o ușă mare, care permite pătrunderea luminii în salon, unde se găsește șemineul cu lemne, al cărui scop este să vă încălzească nopțile, și dă o tentă romantică atmosferei pentru cei îndrăgostiți.
Cabana vă oferă o bucătărie echipată complet cu orice ați avea nevoie pentru prepararea unei mese bogate.
Dormitoarele vă sunt la dispoziție după placul dumneavoastră, acestea fiind modern amenajate, cu elemente care o să vă lase surprinși plăcut și în care veți descoperi senzații care nu credeați că există. Dormitorul cel mare are o baie tipică gusturilor rafinate.

Activității:
– echitație
– drumeții
– plimbare cu trăsura

În apropiere:
– plimbare cu o mașina 100% electrică
– să mâncați la punctul gastronomic local
– explorat- Via Transilvanica
– Viziatat lacul Colibita

Vă așteptam cu drag!

Vezi Tot

Facilități

Aer condiționat
Baie proprie
Balcon
Cosmetice
Prosoape
Televizor
Terasă
Uscator
Wi-fi
Vezi Tot
de la 750 RON/noapte
01/04/2023
-
02/04/2023

Gazdă de încredere

Teodor B

Membru Localm din 2022