avatar

Conacul Olarilor

Membru Localm din iul. 25, 2022
  • Adresa Conacul Olarilor, Strada Dispensarului, Baia de Fier 217030, România

Verificări

  • Număr de telefon
  • Serie și Număr CI
  • Date firmă
  • Email
  • Social media

Despre mine

Pensiunea ”Conacul Olarilor”, inaugurată în anul 2022, este situată în comuna Baia de Fier, județul Gorj, într-o zonă montană, la 700 m altitudine, în preajma unor locuri recunoscute, precum Stațiunea Montană Rânca, peșterile Muierilor și Polovragi, chei, mănăstiri ori sculpturile din piatră ale lui Constantin Brâncuși. Localizarea Pensiunii ”Casa Olarilor” facilitează accesul la sute de trasee turistice, via-ferrata și escaladă, precum și alte experiențe în mijlocul naturii. Pensiunea, inspirată din arhitectura neo-românească și influențată de casele țărănești prin ornamente folosite sub diverse interpretări, invită la experimentarea unei vieți simple, dar în confort. Pensiunea ”Conacul Olarilor” păstrează tradiția și autenticul, prin reinterpretarea cu grijă a simbolurilor tradiționale. ”Conacul Olarilor” este un spațiu cu personalitate, perfect pentru legarea unor noi prietenii la căldura șemineului în zilele reci, ori în terasa exterioară, de la primele zile calde până toamna târziu.

La ”Conacul Olarilor” ne-am propus să păstrăm tradiția, dar să nu fim învechiți. Să reinterpretăm simboluri tradiționale, dar să fim autentici; să dezvăluim lucruri de care de mult nu se mai vorbește. Am luat tot ce ne-au lăsat bun vechile generații, dar vrem să ne lăsăm propria amprentă. Te invităm într-un loc de trăit multe amintiri frumoase.

Baia de Fier este o localitate din județul Gorj, situată într-o zonă montană, la 700 m altitudine, în preajma unor locuri recunoscute, precum Stațiunea Montană Rânca, cea mai înaltă șosea din țară, Transalpina, peșterile Muierilor și Polovragi, chei, mănăstiri ori sculpturile din piatră ale lui Constantin Brâncuși.

Conacul Olarilor

Str. Dispensarului, Baia de Fier 217030


Review
Nu există review-uri